Artikler om: Er du boligsøgende?

Værd at vide om lejekontraktenNår man skal ud og leje en bolig så er det utroligt vigtigt at man får lavet en ordentlig lejekontrakt. Lejekontrakten er med til at sikre at aftalen imellem lejer og udlejer og juridisk korrekt og ingen bliver snydt. Der er mange ting man skal være ekstra opmærksom på når man skal udfylde lejekontrakten. Derfor anbefaler vi altid at man får hjælp af en uvildig part eller en advokat. Det kan nemlig rigtigt hurtigt blive en meget dyr oplevelse hvis ikke der er helt styr på kontrakten og den er lavet som den skal være.

Med din lejekontrakt er du konstant sikker på at der ikke lige pludseligt opstår uklarheder imellem dig og udlejer. Det er altid rart at vide præcist på hvilke betingelser man lejer på.

Hvis du selv vil udfylde den, er det vigtigt at du lige sætter dig ordentligt og grundigt ind i tingene. Udfylder din udlejer kontrakten (det er det mest normale) så skal du være opmærksom på at ting som husleje, depositum, lejeperiode og betingelser for opsigelse stemmer overens med dét I har aftalt.

Download din egen gratis lejekontrakt skabelon lige her: Lejekontrakt 

Husk nu, at det er bedre at du får et ekstra sæt øjne på kontrakten når den er færdig - det kan spare dig for rigtig mange penge.

Opdateret den: 25/02/2020