Artikler om: Er du boligsøgende?

6 råd til værelsesindretning på SUDet kan blive en rigtig dyr fornøjelse, at skulle indrette sit værelse eller sin lejlighed og vi har derfor fundet en masse gode steder, hvor du kan finde nogle billige møbler til dit værelse. Det kan også bare være til inspiration, hvis du lige står og mangler et nyt bord eller bare synes, der mangler noget til dit værelse.

GenbrugsbutikkerEt af de bedste bud på en billig værelsesindretning er genbrugsbutikkerne. Den seneste tid er der startet en trend for genbrug og de ellers lidt snuskede genbrugsting er nu begyndt at være en del af alles personlige indretning. Når du skal hente inspiration til indretning er det derfor en god idé at kigge i genbrugsbutikkerne. Selvom butikken kan se snusket ud, kan du sagtens finde skatten der inde. Det gode ved genbrug er, at man kan finde en masse unikke ting og møbler til en billig penge. Man er ikke nær så bange for at tingene går i stykker og der kommer helt sikkert noget mere personlighed ind i  indretning med genbrugsting. Ulempen ved dem er, at de er blevet så populære, at mange af dem (desværre!) har fundet ud af at sætte priserne lidt i vejeret. På genbrugsbutik.nu kan du finde de butikker der ligger tæt på dig og du kan også hente en app, der måske gør det mere overskueligt. Men den findes desværre kun til iPhones indtil videre, så I andre må have glæden af hjemmesiden.

Facebook grupperPå Facebook er der rigtig mange grupper, hvor folk enten søger eller givet ting væk - gratis! Inden du begynder at kigge i butikker, kan du derfor hente inspiration til indretning på Facebook og se hvad andre sælger. Selvom der er rigtig mange ubruglige ting ind imellem, så kan man nogle gange være heldig. En god idé ville være, at finde en gruppe, der er er begrænset til det område, som du bor i. Der f.eks. mange, der har begrænset sig til kun at være på Fyn eller i Nordsjælland. Jeg har fundet nogle af de store grupper, som alle kan bruge:• Ting gives væk (gratis)• Gamle møbler og brugte ting• Gives væk (gratis)

Men der er som sagt rigtig mange forskellige grupper, hvor man kan få/købe billige møbler. Det er et god alternativ til den blå avis eller gul og gratis, som du kan læse om længere nede i artiklen. 

LoppemarkederLoppemarkederne bliver din nye ven, når det handler om indretning af soveværelse eller værelsesindretning. På loppemarkederne rundt omkring kan man også finde rigtig mange gode fund, hvis man giver sig tid og har lagt en plan for hvad man går efter. Lopperne har som regel rigtig mange ting med, så det kan være en god idé bare at spørge dem om de har lige præcis det, som du søger. Det gode ved de rigtig store loppemarkeder er, at der er mange forskellige ting at vælge imellem, så man er ikke taget helt der ud for bare at gå rundt i en halv time. Ulempen ved de store loppemarkeder er også, at mange af lopperne har prøvet det mange gange før, så de ved godt hvad de vil have for tingene. Det kan derfor være svært at få en god handel, hvis man gerne vil prutte om prisen. På Markedskalenderen.dk kan du finde alle de danske loppemarkeder. Du kan se hvor de ligger, hvornår de har åben og hvilke slags ting der bliver solgt. En god bonus er også, at hvis du også gerne vil sælge ud af alle dine gamle ting, så er det også en rigtig god måde at gøre det på. Så er der jo også nogle ekstra penge til de nye møbler.

Gratis møblerDin værelsesindretning kan blive en hel del billigere, hvis du kan undgå at betale for nogle af dine møbler. Hvis man er helt ligeglad med hvor brugte møblerne er, kan afhent.dk være en rigtig god side at kigge på. Her kan alle gå ind og sætte nogle ting klar til afhentning, så det eneste man skal sørge for er en bil, der kan hente det. Tingene er helt gratis, så det gælder også om at være hurtig. Selvom mange af tingene nok er ret brugte og slidte, så kan der altså stadig findes nogle ting der inde, som godt kan bruges. Det er især en god ting, hvis det er en midlertidig løsning indtil man finder lige præcis den sofa, som man altid gerne ville have.

Den Blå AvisDen Blå Avis kan være et rigtig godt sted, hvis der er noget helt bestemt at gå efter. Det er måske ikke lige stedet, hvor man laver de store impluskøb, som man for eksempel godt kan finde på hos IKEA. Men det er et rigtig god sted, hvis man for eksempel går efter et spisebord eller nogle spisebordsstole, da der er rigtig meget at vælge imellem i mange forskellige prisklasser. Men tænk dig om! Det er vigtigt at du ser varen før du betaler og jeg vil altid råde dig til at betale kontakt til modtageren, når du henter varen - uanset hvad du køber. Den Blå Avis har også en app, som du kan downloade. Her kan du følge forskellige annoncer og se om prisen skulle falde. Du kan også komme i kontakt med sælger og hurtigt svare tilbage, når han gør.

Gul og GratisGul og Gratis minder meget om Den Blå Avis. De har både en avis og en internetside, hvor man kan finde alle slags ting, der sælges af private til private. Ud over at lave en købsannonce kan man også bare en bytteannonce, som er meget smart hvis man bare gerne vil have en anden sofa eller et andre spisebord. Gul og Gratis har også en app hvilket er meget rart, når man er på farten. Som regel går det jo rigtig hurtigt på sådan nogle sider, hvis det er et populært møbel til en okay pris.

Opdateret den: 25/02/2020