Artikler om: Er du boligsøgende?

10 ting du kan ønske dig til jul - flytte edition!

Skal du flytte hjemmefra i det nye år, kan du med fordel ønske dig ting, du kan bruge til dit nye hjem. Som førstegangs-flytter har du nok ikke alle de ting, der er nødvendige, når du skal bo for dig selv, og det kan hurtigt løbe op og blive en dyr affære hvis du skal ud og erhverve dig alle disse ting. Gør derfor dig selv en tjeneste, og skriv nogle af de mange ting du mangler på din ønskeliste. Du bliver glad for det senere!

Her finder du listen med de 10 mest essentielle ting, du skal bruge når du flytter hjemmefra. Brug den gerne som inspiration til din ønskeliste

Møbler. Du har måske allerede en seng, kommode, tv-bord og andre møbler fra dit nuværende værelse. Skal du ud i din egen lejlighed, skal du også bruge bl.a. et spisebord, spisebordsstole, sofa og sofabord.
Gryder/pander. Uden mad og drikke duer helten ikke. Du kan ikke flytte hjemmefra uden at have noget du kan lave mad med. Uden gryder og pander kan det blive svært at leve af andet end havregryn og rugbrødsmadder. Ønsk dig derfor gryder og pander, så madlavningen bliver lidt nemmere.
Service. Til køkkenet skal du også bruge service du kan spise med. Dette inkluderer tallerkner, bestik, glas, kopper, skåle mm.
Kaffemaskine/elkedel. Et must for en kaffedrikker er en god kaffemaskine eller i det mindste en elkedel, der kan koge vand til kaffe eller te.
Køkkenmaskiner. Her taler vi om stavblender, røremaskine, køkkenvægt, mikroovn eller hvad end du føler vil kunne hjælpe dig i køkkenet.
Lamper. Det er ikke sikkert der er lamper i din kommende bolig, i hvert fald ikke bordlamper eller gulvlamper. Ønsk dig derfor gerne nogen, så du er på den sikre side og ikke står uden lys når du skal flytte.
Støvsuger. Indtil nu er det måske din mor, far eller robotstøvsugeren, der har klaret rengøringen derhjemme. Når du flytter hjemmefra skal du selv stå for den, og derfor er en støvsuger et must for dig!
Gavekort. Er der et tidspunkt i livet, hvor du mest har brug for gavekort, er det når du skal flytte hjemmefra. Alt fra gavekort til Ikea, Imerco eller Netto kan bruges.
Kurv med alt det praktiske. Et godt ønske kunne være en kurv med mange af de små praktiske ting, du ligeledes skal bruge i et hjem så som opvaskebørste, rengøringsmidler, viskestykker, toiletbørste mm.
Klippekort til tøjvask. Et sidste og mere kreativt ønske kunne være et "klippekort" fra dine forældre til tøjvask, så du uden at skulle tigge, må komme hjem og få dit tøj vasket free of charge!

Opdateret den: 25/02/2020