Hvordan kan jeg ændre min profil fra lejer til udlejer (eller omvendt)?

Hvis du tidligere har haft en 'lejer'-profil, som du brugte til at søge bolig med, men nu selv skal udleje et værelse, skal du først ændre din profil til 'udlejer' før du kan lave en annonce.

Dette gør du aller øverst i dine indstillinger i feltet 'Jeg er'

Derefter ændrer profilen sig automatisk til 'udlejer' og du vil nu kunne lave din annonce længere nede i indstillinger.

Er scenariet omvendt - har du tidligere udlejet en bolig, men søger selv nu, så er fremgangsmetoden helt den samme. Gå til 'Jeg er' og vælg 'lejer' i stedet for 'udlejer'.