Du kan deaktivere din profil på denne måde:

- Klik på ‘Indstillinger’ øverst i topmenu'en (under dit navn/brugernavn)

- Scroll ned til kontoindstillinger. Lige under "kodeord" finder du teksten "Deaktiver din findroommate profil"

- Klik på teksten for at deaktivere din profil

Hvis du på et tidspunkt ønsker at genaktiveret din profil, kan du bare logge ind igen. Så gen-aktiverer den automatisk.

Når du deaktiverer din profil, vil et evt. aktivt Premium medlemskab afmeldes samtidigt, så det ikke fortsætter fremover.