Afmeld Premium

Du kan afmelde dit medlemskab sådan her:

- Klik på Indstillinger øverst i topmenuen (under dit navn/brugernavn)

-  Scroll ned til bunden af indstillinger og klik på "Mit Premium".

- Klik på ‘Afmeld Premium’-knappen for at afmelde dit Premium

Når du har afmeldt medlemskabet modtager du en kvittering på, at medlemskabet er blevet afmeldt korrekt.

Selvom du afmelder medlemskabet inden det udløber, så kan du stadig bruge medlemskabet i den periode, som du allerede har betalt for.

Du kan også klikke her for at komme direkte til afmeldingssiden (Kræver at du logger ind)

Opdateret den: 14/06/2023