Når du tilmelder dig 1 dages Premium, accepterer du samtidig at medlemskabet bliver fornyet automatisk, når den 1 dag er udløbet - med mindre ud afmelder dig inden.

Når den 1 dag udløber, vil et medlemskab, som ikke er blevet afmeldt, fornyes med den fulde periode, som stod angivet på købssiden og i de betingelser, du har accepteret ved købet.

Du kan se alle dine køb, købsbetingelser, og hvornår købet blev lavet, under Mit Premium, som du finder i indstillinger. Herfra kan du også afmelde dig.