Hvor tit vil du modtage mails?

Du kan selv bestemme, hvor ofte du vil modtage mails med annoncer, som matcher dine søgekriterier.

Vil du sikre dig at få besked hver gang en ny annonce, som matcher dine søgekriterier, bliver oprettet, kan du vælge at modtage mails løbende. Dette kan være en fordel hvis du søger bolig i populære byer som København, hvor det går hurtigt og værelser generelt bliver udlejet hurtigere end andre steder.

Foretrækker du ikke at modtage så mange mails, men hellere vil blive opdateret 1 gang om dagen med alle de nye annoncer, kan du også vælge dette.

Som udgangspunkt vil mail indstillingen fra start være sat til at du modtager mails løbende, som de nye annoncer bliver lagt på siden.

Vil du ændre i disse indstillinger, kan du gøre det både i indstillinger og i din match indbakke.

Sådan ændrer du mail indstillinger i Indstillinger:

Gå til dine indstillinger fra topmenuen. Scroll ned til ‘mail indstillinger’. Vælg om du vil modtage annonce mails 1 gang dagligt eller løbende.

Sådan ændrer du mail indstillinger i matchindbakken:

Gå til din matchindbakke ved at klikke på den lille klokke i topmenuen. Klik på indstillinger og vælg her om du vil modtage annonce mails 1 gang dagligt eller løbende.