Artikler om: Er du udlejer?

Video viser dit værelse fra en bedre sideDu har udfyldt din annonce med information og tekst og du har uploadet billeder af værelset og fællesområder. Giv din annonce et ekstra “pift” med en video og øg interessen for dit værelse.

Hvorfor lave en video?

Hvis du ikke synes du får nok henvendelser på din annonce, kan du gøre dit værelse mere attraktivt ved at vise en video fra boligen. En video kan nemlig meget nemmere indfange værelset og den bolig, du tilbyder, end et billede og en tekst kan. 

En video kan også være med til at gøre din annonce mere troværdig i disse tider hvor scammere desværre prøver at snyde boligsøgende med falske boliger. Her vil en video optaget af dig vise, at værelset er ægte og du er et ægte menneske, hvilket også kan være med til at øge antallet af henvendelser.

Gode råd til hvordan du laver en god video

Film både værelse og fællesarealer

Udover at filme selve værelset, som udlejes, vil det være godt at filme de andre områder i boligen, som lejeren også vil få adgang til, som køkken og badeværelse. Dermed giver videoen et bedre helhedsbillede af boligen, som billeder ikke kan vise.

Fortæl mens du filmer

For at give videoen liv, er det en god idé at fortælle mens du går rundt og filmer boligen. Du kan fortælle om detaljer man ikke kan se i billederne og komme nærmere ind på forskellige informationer om de forskellige rum.

Film dig selv eller andre roommates

Gør videoen personlig ved at også filme dig selv eller eventuelle andre roommates, som også bor i lejligheden. Det kan være med til at vise de boligsøgende “hele pakken” af både værelse og roommate.

Kort, men godt!

Vi mennesker kan have svært ved at bevare opmærksomheden samme sted i længere tid ad gangen. Derfor skal du ikke gøre videoen længere end nødvendigt. Film hvad du mener giver mening for det samlede indtryk af boligen, og hold den gerne på omkring ét minut.

Opdateret den: 25/02/2020