Artikler om: Er du udlejer?

Brug din indbakke til din fordel

Click here for English version: Find the right tenant for your room.

Det kan nemt blive en uoverskuelig proces at finde en roommate til dit ledige værelse. Beskederne bliver ved med at vælte ind, og du mister mere og mere overblikket over alle ansøgningerne.

Ved at bruge din indbakke og dens features aktivt, vil du nemmere kunne danne dig et overblik over hvilke ansøgninger har interesse, hvilke måske har interesse, og hvilke, der slet ikke har interesse. Dermed forsvinder relevante ansøgninger ikke blandt alle dine resterende beskeder.

Det bedste du kan gøre for at gøre processen mest mulig overskuelig for dig selv, er at gennemgå dine beskeder jævnligt. Jo oftere du tjekker indbakken, jo færre beskeder er der, som du skal tage stilling til.

Sådan fungerer indbakken

Når du modtager en ny besked, vil den ligge i den indbakke. Her vil den ligge indtil du eventuelt flytter den til en anden liste.

Når du har læst en besked og taget stilling til om dette potentielt kunne være din nye lejer, kan du flytte beskeden til én af de 3 mulige lister; ‘potentielle roommates-listen’, ‘måske-listen’ eller ‘nej-listen’. Du kan også helt arkivere beskeden, så den ikke vil figurere i nogle af dine lister.

Når du har valgt den liste, du ønsker at beskeden skal ligge i, forsvinder beskeden fra ‘beskeder’, og ligger nu i den pågældende liste. På denne måde kan du nemt rydde op i indbakken og sortere i beskederne, så du nemmere kan holde styr på hvilke boligsøgende du ønsker at gå videre med, og hvem der skal have et afslag.

Du kan finde dine lister ved at klikke på 'Beskeder' i øvre venstre hjørne af din indbakke.

Er der en besked, der er kommet på den forkerte liste, som du gerne vil rykke til en anden, kan du også sagtens gøre dette. Så klikker du bare på ‘Føj til liste’, og så vælger du blot den liste som beskeden i stedet for skal ligge i.

Det smarte ved at benytte sig af listerne er også at du slipper for at sende en individuel besked til hver enkelt bruger. Du kan sende en fællesbesked til alle brugere på en given liste. Så når du skal skrive et afslag til alle i ‘nej-listen’ behøver du blot at skrive og sende én besked afsted, så bliver den sendt ud til alle brugerne på listen.

I din indbakke kan du også lave skabeloner, så du hurtigere kan svare på de beskeder, lige så snart du har modtaget.

Så der er ingen undskyldninger for ikke at svare på dine henvendelser

Vi ved at en enkelt afslags- eller statusbesked til de boligsøgende, betyder meget for dem, så vi håber du vil bruge disse features både for din egen skyld og for de boligsøgendes.

Som du kan se, er det altså nemt at bruge din findroommate indbakke, så det er bare med at komme i gang, så du kan finde dig din næste lejer.

Opdateret den: 25/02/2020