Artikler om: Er du udlejer?

Sådan kommer du bedst igennem alle dine henvendelserSom udlejer står du overfor et stort valg. Hvem skal være din nye roommate? 

Det kan blive en overvældende process hvis du modtager mange beskeder fra mange interesserede boligsøgende.

Sådan kommer du bedst igennem alle dine henvendelserDan dig et overblik

Start med at læse beskederne i din indbakke. Det er med til at give dig et bedre overblik over hvem, som har vist interesse for din annonce, og det kan spore dig ind på hvem du potentielt kunne se dig bo sammen med.

Svar løbende

Undgå at du drukner i beskeder og beskeder fra potentielle roommates bliver væk i bunken. Dette kan du gøre ved at svare på henvendelserne løbende, og derefter putte dem i enten “ja”, “nej” eller “måske” listen. Du behøver ikke sidde klar og svare tilbage på beskeder så snart du modtager dem, men sørg for at tage dem med korte mellemrum inden du sidder med 50 ubesvarede beskeder.

Hellere et afslag end intet svar

Gør dig selv og de boligsøgende en stor tjeneste ved at give dem et svar - uanset om det er positivt eller negativt. De fleste boligsøgende vil sætte stor pris på at få et svar, også selvom det er et afslag, så de kan komme videre med deres boligsøgning. Det vil også hjælpe dig, da du på den måde undgår, at de skriver til dig igen i håb om, at de stadig har en chance for at blive din roommate. 

Hvis du læser en besked og allerede dér ved, at afsenderen ikke skal være din nye roommate, så svar tilbage med det samme, at du ikke har valgt vedkommende. Alle fortjener et svar og det vil gøre din indbakke meget mere overkommelig fremfor hvis du bare lader alle beskeder ligge hen ubesvarede. 

Er du i tvivl om hvordan din indbakke fungerer med de forskellige lister og svar-skabeloner? Så kan du her læse en introduktion til din indbakke.
Introduktion til din indbakke

Opdateret den: 25/02/2020