Artikler om: Min roommate og jeg

Sådan bliver du den bedste roommateHjælp med opvaskenDer er ikke noget som at komme hjem til et helt rent køkken uden opvask eller snavs. Hvis din roommate har lidt travlt en morgen vil det være en helt utrolig stor hjælp, hvis du tog hans/hendes opvask. Det er jeg helt sikker på, han/hun sætter pris på og vil takke dig for! 

Støvsug din roommates værelseHvis du alligevel skal gøre rent inde på dit værelse, gør du din roommate en stor tjeneste ved lige at køre støvsugeren over hans/hendes gulv. Det kommer ikke til at tage dig mere end 5 minutter og det kan virkelig være en stor hjælp, hvis din roommate har travlt i en periode og ikke har haft tid til at gøre rent i noget tid. 

Rengør køkkenskabeneHvis I har opdelt køkkenet og køkkenskabene så kan det være en god idé at overraske din roommate med et helt rengjort køkken en dag han/hun kommer hjem. Det vil gøre underværker!

Vask tøjMed mindre at I har regler om tøjvask, og din roommate vasker sit tøj på en helt bestemt måde, er jeg sikker på, at du vinder en masse pluspoint i roommate-bogen, hvis du lige smider noget af hans/hendes beskidte tøj fra vasketøjskurven i vaskemaskinen. 

Lav middag en dag, din roommate kommer sent hjemHvad gør du, når du kommer sent hjem fra arbejde og slet ikke kan overskue madlavningen? Man er ofte meget træt, når man har været på farten hele dagen, og så kan man næsten ikke overskue at skulle lave et lækkert aftensmåltid, når man endelig er kommet hjem. Overrask derfor din roommate med noget lækkert mad en dag, hvor han/hun kommer sent hjem. Jeg er sikker på, at du bliver populær! Du kan fx lave nogle lækre tortilla wraps, en velsmagende fish & curry soup, eller en nem frittata.

Tilbyd at hente pizza, når din roommate er ramt af tømmermændHvad er bedre, når man har tømmermænd end en pizza? Men når man har tømmermænd, kan man næsten ikke overskue at skulle ned til pizzamanden for at hente pizzaen. Og ofte er udbringning en smule dyrt, selvom man næsten vil betale alt for at få fat på den pizza. Pizzaen er danskernes foretrukne take-away, så jeg er sikker på, at du vil være populær hos din roommate, hvis du løber ned og henter hans/hendes yndlings pizza.

Overrask med et lækkert morgenbord søndag morgenEt morgenbord søndag morgen med små pandekager, scrambled eggs, kaffe, juice osv. er nok noget af det bedste og mest hyggelige, man kan få sin søndag formiddag til at gå med. Overrask din roommate med et lækkert morgenbord en søndag eller lørdag morgen, hvor du ved han/hun ikke har andre planer end at skulle ligge på sofaen alligevel.

Servér kageEn god overraskelse, du kan gøre for din roommate er at købe en kage med hjem fra bageren eller bage en kage til han/hun kommer hjem fra en lang dag i skolen eller på arbejdet. Så har I også begge noget at hygge jer med efter aftensmaden

Hjælp når der kommer middagsgæsterKan du se, at din roommate er lidt stresset før hun/han får sine middagsgæster over? Så træd til som den gode roommate du er og hjælp med det sidste. Det kan være, du skal dække bord, skrælle kartofler eller gøre toilettet lidt rent inden gæsterne træder ind af døren. Det vigtigste er bare, at du viser, du gerne vil hjælpe. 

Skift sengetøjetDenne idé er måske lidt forbeholdt jer, der har et rigtig godt forhold til hinanden. Men der er næsten ikke noget bedre end når man skal sove i rent sengetøj! Skift din roommates sengetøj en dag, hvor du alligevel lige skulle skifte dit eget. Du skal selvfølgelig lige være sikker på, at din roommate synes det er okay, at du går ind på hans/hendes værelse, når han/hun ikke er hjemme

Opdateret den: 31/01/2020