Artikler om: Min roommate og jeg

Hold en housewarmingNår du er flyttet sammen med din nye roommate eller roommates kan en housewarming være en rigtig god mulighed for at lære hinanden og hinandens omgangskreds at kende. Udover en sjov aften og en god start på jeres roommate-skab, vil det også gøre det nemmere for jer, at omgås hinanden når I har venner på besøg. I vil måske endda få et tættere forhold til hinanden, da dét at kende hinandens omgangskreds på mange måder gør, at I kommer tættere ind på livet af hinanden.

Hvorfor I skal holde en housewarming!Vi har allerede været lidt inde på hvilke fordele der er ved at holde en housewarming, men her er en liste med de 5 bedste grunde til at holde en housewarming.

Som nævnt lærer I hinandens omgangskreds at kende, og lærer dermed også hinanden bedre at kende. Din roommates barndomsveninde kan måske fortælle nogle gode historier fra barndommen og studiekammeraten kan give et indblik i deres studieliv.
Det bliver mere afslappet når I har venner på besøg. Du føler måske ikke du behøver at gemme dig inde på dit værelse, mens din roommate har venner på besøg, for du kender dem og kan derfor godt stå og lave mad samtidig med de er der.
Housewarming-gaver! Når I lige er flyttet sammen, mangler I måske lidt ting til køkkenet, en dørmåtte eller lidt planter til stuen. Ved at holde en housewarming kan I ønske jer alle de ting I mangler til boligen.
I får noget at snakke om det næste stykke tid. En housewarming kan være en god ice breaker og kan give anledning til mange, gode samtaler i lang tid efter den er holdt. I har nu oplevet noget sammen og kan derfor bedre snakke sammen om fælles oplevelser og minder.
En god anledning til fest. Sidst, men ikke mindst, er dét at være flyttet ind i et nyt hjem, bare altid en god anledning til, at få lov til at holde en fest for ens venner og bekendte.

Husk underholdningen!Når I samler en flok mennesker, som ikke kender hinanden, vil det altid være en god idé at have lidt underholdning planlagt, så alle jeres gæster kan blive rystet sammen. 

Det kan være alt fra en musikquiz og “Margretheskål” til hjemmelavede quizzer om jer selv eller diverse terning/kortlege. Det er kun kreativiteten der sætter grænser for underholdningen.

Opdateret den: 31/01/2020