Artikler om: Er du udlejer?

COVID-19: Sådan skal du forholde dig

Der er sket rigtig meget i Danmark og i verden de seneste par uger grundet coronavirus. Store dele af landet er lukket ned og hverdagen er meget anderledes end vi er vant til.

Hvordan påvirker dette min udlejning?

Vi har stadig masser boligsøgende, der leder efter bolig, så du burde bestemt også kunne finde en lejer til din bolig.

Vi vil dog opfordre til at følge regeringen og Sundhedsstyrelses forbud og retningslinjer i denne tid, så hverken du eller de boligsøgende bliver udsat for eventuel smitte.

Sådan kan du gøre!

Du kan lave en annonce for din bolig og komme i kontakt med de boligsøgende som altid. Det er jo det gode ved en online portal
Det er primært i forhold til fremvisning af bolig der kan opstå udfordringer, men det kan løses som følgende:

- Online fremvisninger. Aftaler du et møde med en potentiel lejer, vil det være en god idé at holde fremvisningen og mødet online. Hvis I begge har mulighed for skype, facetime mm. kan I som udgangspunkt tage fremvisningen derigennem.
- Hold afstand. Planlægger I et fysisk møde, skal I naturligvis holde afstand under mødet. Undgå fysisk kontakt. Og hav kun én fremvisning af gangen.
- Kaffemøde i naturen. Et andet alternativ er at tage fremvisningen af værelset eller lejligheden online gennem skype, og så kan I altid mødes til en personlig samtale face to face ude i naturen, hvor smittenfaren er mindre. Selvfølgelig stadig med god afstand til hinanden.


Det burde altså ikke være et problem at udleje din bolig!

Vær opmærksom hvis du har kontakt til boligsøgende som ikke allerede bor i Danmark. Grundet de lukkede grænser, kan de have sværere ved at komme ind i landet end normalt. Vi har ligeledes gjort de boligsøgende udenfor Danmark opmærksomme på dette, så de ligeledes er klar over udfordringen.

Skulle du have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på support@findroomate.dk eller på chatten.

Opdateret den: 27/03/2020