Du kan afmelde dit medlemskab sådan her:

- Klik på ‘Indstillinger’ øverst i topmenuen (under dit navn/brugernavn)

- Under Kontoindstillinger (scroll lidt ned) er en gul 'Afmeld Premium' knap

- Klik på ‘Afmeld Premium’-knappen for at afmelde dit Premium

Når du har afmeldt medlemskabet modtager du en kvittering på, at medlemskabet er blevet afmeldt korrekt.

Selvom du afmelder medlemskabet inden det udløber, så kan du stadig bruge medlemskabet i den periode, som du allerede har betalt for.

Fandt du dit svar?