Så kan du læse denne guide om hvordan du aktivt kan bruge din match indbakke til at finde et nyt hjem.

Click here for English version: Get most out of your match inbox

Få overblikket

Det kan være overvældende og uoverskueligt at lede efter et nyt hjem. Der bliver dagligt oprettet nye værelser og det kan derfor være svært at følge med i hvilke værelser, du er interesseret i og hvilke, der ikke har interesse.For at gøre det nemmere for dig, at holde styr på relevante og irrelevante matches, kan du bruge din match indbakke til at danne dig et overblik over udvalget.Hver gang der bliver oprettet et værelse, som opfylder dine søgekriterier, vil det havne i din match indbakke. Alt efter din interesse i match’et kan du nu markere hvorvidt du er interesseret eller ikke interesseret i værelset. Når du melder dig interesseret vil det normale beskedfelt dukke op, hvorfra du direkte kan skrive din besked til udlejeren. Når beskeden er sendt, forsvinder matchet fra din match indbakke, og vil fremover kun være i din besked indbakke.De match som du ikke er interesseret i, forsvinder helt fra din indbakke. Dermed kan du hurtigt få et overblik over alle dine match.

Husk at sætte dine søgekriterier

Bruger du ikke din match indbakke fordi du modtager en masse matches, som ikke passer til dine krav, så kan det være du skal tage et kig på dine indstillinger. Sørg for at du har indtastet dine søgekriterier under ‘Boligønsker’ og at du har sat det rette søgeområde i ‘Mine søgeområder’. Vi oplever ofte at brugere sætter et alt for bredt søgeområde, og dermed modtager matches på værelser i alt fra Hillerød til Ishøj, selvom de kun ønsker at søge i København. Derfor er det en god idé lige at gennemgå de indstillinger du har sat hvis du synes dine matches virker helt ved siden af.

Vi kan dog godt finde på at sende dig matches som ikke helt opfylder dine krav. Vi kan finde på at sende dig et match der går 500 kr. over dit budget eller en lejeperiode på ét år selvom du søger ubegrænset. Dette gør vi får at give dig de bedste muligheder for at finde et hjem. Tænk nu hvis den perfekte roommate udlejede det perfekte værelse et par hundrede kroner over dit budget. Den mulighed vil vi ikke lade gå fra dig, så derfor vil du af og til modtage matches der går lidt forbi dine indtastede søgekriterier. 

En feature for alle brugere

Både betalende og ikke-betalende kunder har en match indbakke. Så længe du har udfyldt dit søgeområde i Indstillinger, vil du modtage match og dermed have mulighed for at sortere dem i match indbakken. Den eneste forskel er, at Premium medlemmer kan kontakte udlejerne direkte fra match’et, hvorved ikke-betalende brugere ikke har denne mulighed.

Kombinér med SMS-servicen

Hvor tit tjekker du din findroommate profil? Nok ikke lige så tit som du tjekker dine SMS’er. Måske opdager du slet ikke, at du har modtaget nye match fordi dine matchmails drukner blandt dine mange andre emails. Med vores SMS-service kan du lettere få direkte besked når der er oprettet nye værelser, der matcher dine søgekriterier. Du kan altså få besked lige ved hånden, så du hurtigere kan komme til din match indbakke og dermed hurtigere skrive til udlejeren hvis du er interesseret i værelset. 

Erfaringen fortæller, at jo hurtigere du reagerer på en nyoprettet annonce, jo bedre er dine chancer for at komme i kontakt med udlejeren. Så det gælder om hele tiden at holde sig opdateret, og det kan du bedst gøre i samarbejde med din match indbakke.

Fandt du dit svar?